Spring menu over

Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, som er verdens største HR virksomhed inden for rekruttering, bemandingsløsninger, outplacement og vikarydelser. Worldwide beskæftiger Adecco Group mere end 33.000 medarbejdere dagligt og er repræsenteret i over 60 lande.

I Adecco Danmark er vi 100 passioneret medarbejdere, der med stolthed kan sige, at i Danmark er vi størst på vores marked. Det er vi, fordi vi arbejder under mottoet; ”vi kender mennesker” og tror på at ved at have mennesker i centrum, kan vi levere den bedste service og match til både kunder og kandidater.

Henri Lavanchy

Adecco´s historie starter i Schweiz, hvor Henri Lavanchy grundlagde Adia SA og åbnede efterfølgende flere afdelinger rundt i landet. I 1997 fusionerede han med Ecco, som er startet i Lyon af Philippe Foriel-Destezet (1964)

1957

Attention Personaleservice

Attention Personaleservice bliver grundlagt af Aase Hagemann, og blev senere overtaget af Olsten Corporation.

1985

Adecco SA

Adia og Ecco, der på det tidspunkt er de to ud af tre ledende rekrutteringsbureauer i verden og har 250.000 mennesker ude i arbejde hver dag, vælger at fusionere til én – nemlig Adecco SA.

1997

Adecco Danmark

Adecco SA opkøber Olsten Corporation og i 2001 blev fusionen med Attention Personaleservice i Danmark en realitet.

1999

Verdens førende rekrutteringsbureau

Da Adecco i 2010 opkøber MPS Group bliver The Adecco Group verdens førende rekrutteringsbureau.

2010

I dag...

I dag er vi en af Danmarks førende vikarbureauer, men det er ikke altid størrelsen det afhænger af. Vores vigtigste opgave er at lytte og imødekomme ønsker og krav fra vores relationer, uanset om der er tale om kunder, kandidater, en leverandør eller en anden som vi samarbejder med.

Hver dag arbejder vi på at lave det helt rigtige match mellem gode kandidater og forskellige og spændende projekter for vores kunder. En kandidat skal ikke kun være kompetent, men skal også passe ind i arbejdsmiljøet for at trives. Dette er nogle af de nøglefaktorer, som er med til at gøre alle parter tilfredse, og det er præcis det, som vi brænder for!

Vi er godt spredt over hele landet for at få et godt overblik og kendskab til de lokale markeder. Samarbejde på tværs af afdelinger og fagområder gør os i stand til at finde løsninger hurtigt og effektivt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt et kontor nær dig

2017

Information om koncernen

Adecco Danmark

 • Landsdækkende
 • Omsætning DKK 1 milliard (2016)
 • Over 30 års erfaring
 • Over 2 500 medarbejdere i job hver dag
 • 150 ansatte

The Adecco Group

 • Omsætning EUR 22,708 millioner (2016)
 • 5100 kontorer i over 60 land
 • 700 000 medarbejdere i job hver dag
 • Over 33 000 ansatte
 • Hovedkontor – Zürich
 • Adecco er et Fortune Global 500 selskab

adeccogroup.com

Vælg brugerprofil