Spring menu over

Søger du et rekrutteringsbureau til at hjælpe med at finde nye medarbejdere? Så står vi klar til at finde de helt rigtige kandidater til din virksomhed. På tværs a alle niveauer, brancher og i hele Danmark. Vi har et stort branchekendskab, skræddersyede processer, stort nationalt og internationalt netværk, og effektiv annoncering. Lad os nemt og hurtigt hjælpe dig i gang med at rekruttere nye medarbejdere, der matcher jeres virksomhedes behov og kultur.

Med Adecco som rekrutteringsbureau, får I følgende fordele:

  • Vi servicerer hele landet fra lokale kontorer i blandt andet København, Aalborg, Aarhus og Odense.
  • Garanti på jeres rekruttering.
  • Erfarne specialister vurderer potentielle matches.
  • Professionel og kompetent rådgivning målrettet jeres specifikke behov og situation.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad er vores track record som rekrutteringsbureau?

Adecco trækker på mere end 30 års erfaring inden for alle brancher. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og samtidig et stort internationalt netværk. Vores konsulenter har et stort branchekendskab og kan hurtigt sætte sig ind i jeres behov og gå målrettet efter de bedste kandidater til jeres ledige stillinger.

Adecco er repræsenteret i mere end 60 lande. På verdensplan har Adecco Group mere end 33.000 ansatte, og er dermed verdens største HR-virksomhed indenfor rekruttering, bemandingsydelser, outplacement og vikarydelser.

 

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

Rekruttering af nye medarbejdere er en både omfattende, kompleks og tidskrævende opgave, og der er desværre samtidig rig mulighed for, at I ikke får de helt rigtige match til stillingerne. Det kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe jer med.

Det kan også være omkostningsfuldt, hvis der går for længe inden, I får udfyldt de ledige stillinger. Det kan betyde tabte ordrer, mindre omsætning, og arbejdsopgaver der ikke bliver taget hånd om i mellemtiden. I mindre virksomheder kan det for eksempel også være svært at finde ressourcerne til en så omfattende opgave, det ofte er at finde den rette kandidat til jobbet.

Med rekruttering af de rigtige medarbejdere til stillingerne øges mulighederne for vækst, hvilket også kan danne grundlag for at udvikle forretningen yderligere. Derfor bør det være helt essentielt i enhver virksomhed, at rekrutteringsprocessen prioriteres højt.

Vi har prøvet det mange gange før, og har desuden et stort netværk af kandidater at tage fra. Med et professionelt rekrutteringsbureau behøver I f.eks. ikke stå for det tidskrævende arbejde med at screene alle ansøgningerne. Vi finder og gennemgår kandidaterne, og I skal således udelukkende forholde jer til kvalificerede kandidater, og sparer derved masser af både tid og ressourcer.

 

Hvorfor skal du vælge Adecco som rekrutteringsbureau?

Hos Adecco er vi specialiseret i at finde kandidater til virksomheder, og vi hjælper med, at I får det rigtige match mellem kandidaterne og de specifikke stillinger og med selve ansættelsesprocessen – fra start til slut.

Med vores dybe indsigt i alle brancher på jobmarkedet i Danmark kan vi tilbyde en skræddersyet proces, garanti på rekrutteringen af jeres kandidater og opfølgning og kvalitetssikring, før, under og efter ansættelsen.

Vi kender det danske arbejdsmarked og derfor også de mange forskellige lønniveauer og regler, der er gældende. På den baggrund kan vi også hjælpe jer til den bedst mulige kontrakt- og lønforhandling.

Vores udgangspunkt er, at virksomhedens vigtigste ressource er mennesker. Derfor er det essentielt, at menneskene i virksomheden har den bedst mulige trivsel, da vi tror på, at det resulterer i en bæredygtig performancekultur.

Adecco tror på at trygge, tilfredse og glade medarbejdere tilfører størst værdi til virksomhederne. Derfor sørger vi for ordentlige vilkår for både vikarer og fastansatte. I kan derfor fokusere på det, der giver jeres virksomhed værdi.

Med Adecco som rekrutteringsbureau får du en ærlig samarbejdspartner på sidelinjen, og:

  • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater til rekruttering af medarbejdere.
  • Et rekrutteringsbureau med stærkt branchekendskab.
  • Hurtige og fleksible løsninger.
  • Intet besvær omkring ansættelse, rekruttering og indberetning.
  • Rekrutteringsgaranti på jeres forløb.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med rekruttering? Udfyld formularen her.

 

Hvad er processen med Adecco som rekrutteringsbureau?

Adecco har afdelinger placeret rundt omkring i Danmark, og vi har derfor mulighed for at besøge jeres virksomhed, og på den måde få et dybere kendskab til netop jeres behov og branche.

Vi kan derfor hjælpe med alle dele af rekrutteringsprocessen, som starter med for-analyse, sourcing og screening. Efterfølgende går vi videre til interviews, tests og præsentation af kandidaten. Vi sørger desuden for opfølgning og kvalitetssikring efterfølgende. Læs mere om vores omfattende og grundige rekrutteringsproces under rekruttering.

 

Adecco som rekrutteringsbureau – hvad koster det?

Prisen for en rekruttering påvirkes af mange forskellige faktorer og omstændigheder - f.eks. hvilken type stilling der skal besættes, graden af specialisering hos medarbejderen samt lønniveau. Derfor baseres prissætningen på en konkret vurdering fra gang til gang.  

Ønsker du en pris for en rekruttering, er du mere end velkommen til at udfylde vores formular, hvorefter vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i processen.

Vælg brugerprofil