Spring menu over

Vikarservice

Vikarer fra Adecco kommer med viden, fleksibilitet, erfaring og en evne til lynhurtigt at fylde pladsen ud.

Vikarservice

Rekruttering

Vi matcher hurtigt og præcist dit behov for kompetencer og personlighed med Danmarks største pulje af prækvalificererede kandidater.

Rekruttering

Try & Hire

Med Adeccos Try & Hire koncept, har I mulighed for at lære jeres nye medarbejder at kende, før I tager valget om et videre samarbejde.

Try and Hire

Executive Search

Vi matcher jeres virksomhed med den rette leder. Få en lederprofil, som skaber værdi fra første arbejdsdag.

Executive Search

Har du brug for noget andet?
Falder det, du søger, ikke inden for ovenstående kategorier, eller vil du bare gerne høre, hvad vi kan tilbyde netop dig? Beskriv kort din personalemæssige udfordring, så vender vi hurtigt tilbage med en løsning.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Fleksibel vikarservice fra de største

Som del af Adecco Group er vi ikke kun størst på det danske marked; vi kan også udnytte vores internationale netværk som global markedsleder inden for HR.

Med kontorer i alle større byer på Sjælland, Fyn og i Jylland, er vi således både lokale, landsdækkende og internationale. Med andre ord kan vi klare alt fra svensktalende projektmedarbejdere i København til polske håndværkere i Aarhus og lokale vikarer i Odense, Aalborg, Esbjerg eller et hvilket som helst andet sted i landet.

Det giver visse fordele at være størst. Dels kan vi tilbyde rekruttering og vikarservice med fageksperter inden for næsten alle brancher. Dels har vi Danmarks største pulje af præ-kvalificerede kandidater, så vi hurtigt kan finde den rette arbejdskraft til din virksomhed.

Rekruttering der giver glade medarbejdere

Vores store netværk og branchekendskab gør os ikke kun til det oplagte valg til vikarservice og rekruttering til faste eller tidsbegrænsede stillinger. Det gør også, at vi kan tilbyde din virksomhed HR-services som for eksempel outplacement på en meget effektiv måde.

Adecco kan være jeres eksterne HR-partner, der konstant sikrer jer, at I har nem adgang til kompetent personale. Vi sikrer samtidig, at I har glade medarbejdere. Det gør vi ved at give ordentlig løn og pension og overholde overenskomster. Vi tror på, at ordentlige forhold er vejen til at tiltrække de bedste kandidater og dermed give jer de bedste medarbejdere. Glade medarbejdere giver dig glade kunder og mindre besvær.

Vælg brugerprofil