Spring menu over

Bedre bundlinje med Adecco i virksomheden

Med Adeccos Onsite løsning har du altid dedikerede HR specialister ved hånden, som sikrer konkurrenceevne og vækst. Det kan typisk øge bundlinjen med 3-5%

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Onsite flow grafik

 

Onsite flowet

Adeccos Onsite løsning kan øge din bundlinje med 3-5%. Det at have adgang til de rette kompetencer – når og hvor der er behov for dem – er det, som sikrer konkurrenceevne og vækst. Lad os hjælpe dig med det.

Med en Onsite løsning er vi fysisk til stede i din virksomhed, og med en fleksibel og skalérbar arbejdsstyrke kan vi sikre dig agilitet, produktivitet og et effektivt ROI.

Adecco wheel

Det første vi gør

er at analysere jeres samlede driftsomkostninger, finde ud af hvor der kan optimeres, holde det op mod jeres strategi og skræddersy en Onsite løsning, der passer til netop jeres behov. Herefter vil vores Onsite afdeling løbende kunne regulere arbejdsstyrken: Sikre at ingen timer går tabt og at der altid er de kompetencer, du har brug for.

Med vores Adecco Diagnostics Report analyserer vi uforpligtende jeres samlede driftsomkostninger. Vores tilstedeværelse sikrer desuden, at vikarerne fastholdes i længere tid og kompetenceudvikles løbende.

Staffing

Dine HR-Løsninger

Det er en forlængelse af dit team. Du kan vælge at få det sat op lige hvor du vil. Vi kan tilpasse det fuldstændigt som du vil have det. Det vil blandt andet gøre dine medarbejdere så effektive som muligt – så hurtigt som muligt. Din virksomhed får tilmed adgang til verdens bedste database af kvalificerede kandidater.

Vores Onsite løsning er styret af vores erfarne og alsidige konsulenter – men det hele handler egentlig om dig. Dig, der skal starte med at spørge dig selv: Hvorfor sige nej til et kompetenceløft, der kan sikre op til 5% på bundlinjen?

Udfyld formularen eller giv os et kald, så fortæller vi mere.

Vælg brugerprofil