Spring menu over
Anders Hoffmann

Anders Hoffmann

"...med Adecco i ryggen følte jeg mig altid godt hjulpet"

Da jeg i vinteren 2016 blev ansat hos Palantir Technologies gennem Adecco, var det mit første fuldtidsjob, efter jeg færdiggjorde min Cand.it samme sommer.

Starten i et nyt job, især som nyuddannet, er ofte en forvirrende tid med mange spørgsmål. Det var det også for mig, men med Adecco i ryggen følte jeg mig altid godt hjulpet. Ingen spørgsmål var for små, og jeg blev altid taget seriøst. Denne gode start på mit arbejdsliv har bevirkeret, at jeg kunne fokusere fuldt ud på mit job, og nu har valgt at forsætte min karrierer inden for samme branche.

Gitte Jensen

Gitte Jensen

"Jeg er glad for samarbejdet med Adecco, fordi de er der for mig..."

Adecco har hjulpet mig med, at få mange vikarjobs gennem tiden, hvilket er rigtig dejligt, da der jo skal betales husleje.

De har også sendt mig til jobsamtaler.

Jeg har været flere steder for Adecco, rigtig sjovt, for der er altid forskellige udfordringer på de forskellige arbejdspladser, det er jo en god ting, for så lærer man en masse nyt!
I øjeblikket er jeg i et længerevarende vikariat, det er dejligt, for det skaber en ro omkring arbejdet og arbejdspladsen.

Jeg er glad for samarbejdet med Adecco, fordi de er der for mig, både angående vikarjobs, og hvis der er problemer eller spørgsmål – kan være til arbejde, arbejdstøj, løn og ferie.

Steffen Andersen

Steffen Andersen

"...er generelt meget konstruktive at have med at gøre."

Jeg er glad for samarbejdet med Adecco, fordi folk altid er imødekommende og lydhøre i kommunikationen.

Repræsentanter fra alle afdelinger i Adecco er generelt meget konstruktive at have med at gøre. Adecco har hjulpet mig med at formidle kontakten til Danæg Products A/S, hvor jeg har medvirket i lageroperationen siden 19. oktober 2016 som vikar.

Claus Bo Thielke

Claus Bo Thielke

"Mit samarbejde med Adecco betød utrolig meget for mig..."

Mit samarbejde med Adecco betød utrolig meget for mig, da jeg stod i en situation, hvor jeg, trods intensiv jobsøgning, var tæt på at droppe ud af dagpengesystemet i en alder af 63år, - 2år før jeg kunne gå på pension.

Ved ihærdigt arbejde er det lykkedes mig at få de længerevarende vikariater på den samme arbejdsplads yderligere forlænget, således, at jeg nu har kunnet søge pension – og sideløbende stadig har mit vikariat året ud.

Randi Ruyter Nielsen

Randi Ruyter Nielsen

"Det tog kun et museklik at få oprettet en profil, og kort efter blev jeg ringet op."

Adecco har hjulpet mig med at komme hurtigt i arbejde igen, efter jeg havde været ledig et stykke tid.

Det tog kun et museklik at få oprettet en profil, og kort efter blev jeg ringet op. Det tog kun en lille uge, hvor jeg var til to forskellige samtaler, og begge samtaler endte med et tilbud om ansættelse. Men det var nemt at vælge hvilket job, der tiltalte mig mest, og som jeg i dag er super glad for, efter nu at have været ved det samme firma i 2½ år.

Min kontaktperson i Adecco skal have stor ros, da han har gjort min oplevelsen som vikar, som en rigtig god oplevelse. Også fordi at jeg vidste, hvis der var det mindste måtte jeg altid tage kontakt til ham, og han har været god til at komme tilbage med svar på de forskellige spørgsmål, jeg har haft løbende.

Hvis man føler, at man sidder lidt fast i sin jobsøgning, kan jeg kun anbefale, at man springer ud i det og prøver Adecco. Det kan give en kæmpe oplevelse samt et job i den sidste ende…

Lotte Gorgin

Lotte Gorgin

Jeg kan varmt anbefale Adecco som rekrutteringspartner..."

Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Adecco igennem 7 år. Først igennem et konsulentforløb i en virksomhed, som strakte sig over flere år, derefter en kort ledighedsperiode, hvor Adecco sørgede for, at jeg var i spil som ansøger til flere vikariater. Og senest igen som konsulent i en virksomhed i 10 mdr.

Adeccos egne medarbejdere er altid søde og hjælpsomme, hvad enten man møder op på deres kontor, sender mails eller ringer.

Jeg kan varmt anbefale Adecco som rekrutteringspartner, både for virksomheder og konsulenter.
Tak til Adecco for et godt, trygt og professionelt samarbejde.

Bitten Jensen

Bitten Jensen

"Adecco har orden i tingene..."

Jeg blev ledig efter 38 år på arbejdsmarkedet og arbejdede herefter 2 år som vikar gennem Adecco, hvilket jeg var meget glad for. Adecco har orden i tingene både ift. vikarer og kunder.

Finn skal have stor ros, idet han altid er klar og behjælpelig, uanset om det er store eller små problemer man kommer med. Havde det ikke været for min tid i Adecco, så havde jeg nok aldrig fået fast arbejde igen som 60 årig.

Carina Steffensen

Carina Steffensen

"Adecco's indsats har været uovertruffen"

Trods god uddannelse var det meget svært at få foden indenfor hos virksomhederne. Samarbejdet med Adecco betød en slags forhåndsgodkendelse for virksomhederne, at jeg var den dygtige og kvalificerede medarbejder, som de netop stod og manglede.

Allerede efter få dage blev jeg kontakt om en jobsamtale. Dette blev dog ikke til noget, men inden for yderligere 14 dage fik jeg tilbudt en ny samtale. Det gik godt og jeg tiltrådte jobbet 17/10-2017. Efter under 2 måneder som vikar i Adeccos regi. Sidenhen blev jeg fastansat.

Adeccos indsats har været uovertruffen. De har hele tiden haft interesse i at hjælpe mig, og jeg har været intet mindre end fuldt ud tilfreds med deres hjælp. SMS'er med jobtilbud er også et suverænt værktøj, man kan tilmelde sig.

Yvonne Mølgaard

Yvonne Mølgaard

"...med kun en uges ledighed, var jeg i arbejde igen."

Mit samarbejde med Adecco er en helt utrolig positiv oplevelse. Jeg stod pludselig uden job pga. nedskæringer. Følelsen af at stå med en fyreseddel i hånden gjorde mig ked af det og tankerne gik på, hvor kan jeg hurtigst muligt komme i job igen. En god ven sagde til mig, at jeg skulle prøve at tage kontakt til Adecco. Det gjorde jeg og var til en meget behagelig samtale, hvor vi gennemgik min uddannelse, kompetencer og erfaringer på arbejdsmarkedet. Derefter gik det meget stærkt, idet Adecco hurtigt fandt den helt rigtige arbejdsplads. Så med kun en uges ledighed, var jeg i arbejde igen.

Ledige stillinger

Få et hurtig overblik over de ledige stillinger vi har i øjeblikket. Se stillingene nu

LEDIGE STILLINGER

Find og kontakt os

Vi har kontorer i hele landet. Find din lokale afdeling lige her.

KONTAKT OS

Vælg brugerprofil