Spring menu over

Søger du vikarbureau til at hjælpe med at finde nye vikarer? Så står vi klar til at finde de medarbejdere, du står og mangler – hurtigt og smertefrit. Dag-til-dag vikariater eller længere? Vi klarer den!

Hvorfor vælge os som dit vikarbureau?

 • Vi servicerer hele landet fra lokale kontorer i blandt andet København, Aalborg, Aarhus og Odense
 • Vi sørger for, at alle overenskomster og lovgivninger overholdes
 • Tilfredshedsgaranti på vikariater
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Akut dag-til-dag vikardækning og online bestilling

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en snak og et uforpligtende tilbud.

Søger du at finde folk til fastansættelser, er vi også stærke som rekrutteringsbureau.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Ofte stillede spørgsmål om vikarbureau

 • Vikarbureau til hvilke brancher og arbejdsopgaver?

  Når behovet for ressourcer kan ændre sig fra dag til dag. Når der opstår pludselig sygdom eller fravær. Så er det vigtigt at have et samarbejde med et vikarbureau, der kan hjælpe med at fylde de tomme pladser, så hverdagen stadig kan hænge sammen.

  Vi servicerer de fleste brancher. Vi er dit vikarbureau inden for kontor, regnskab, rengøring, køkken, produktion, lager, sundhed, pleje, bygge, anlæg, it og salg.

  Det betyder også, at vi som jeres vikarbureau kan hjælpe med at finde de rigtige kompetencer på tværs af de fleste brancher. Alt fra nyuddannede til mere erfarne profiler. Alle med de kompetencer, I efterspørger.

  Vikarer, der hurtigt og nemt kan indgå som en del af jeres dagligdag og fylde de tomme sko ud.

 • Hvilke og hvor mange vikarer kan jeg få?

  Med over 30 års erfaring med at finde vikarer på det danske arbejdsmarked, kan vi hjælpe med alt fra én vikar på én arbejdsdag – til mange hundrede vikarer over en længere periode. Eller lige omvendt – det er jeres behov, der bestemmer.

  I får en hurtig og fleksibel løsning.

  Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, så vi kan hurtigt assistere jer, når I oplever mangel på personale. Vores pulje bliver løbende opdateret, og vi er konstant på udkig efter nye kandidater.

  Ved hjælp af datadreven online kandidattiltrækning, går vi systematisk til værks for at finde lige netop de vikarer og kompetencer, I efterspørger. Vi annoncerer på egne og andres digitale og sociale kanaler. Samtidig rækker vores specialiserede konsulenter aktivt ud til kandidater.

  Vi tror på, at man tiltrækker de bedste folk ved at behandle dem godt. Derfor sikrer vi ordnede forhold og udbetaler eksempelvis pension til alle vores vikarer.

 • Hvorfor bruge Adecco som vikarbureau?

  Udover kundeservice alle ugens dage og Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, får du også ekspertisen fra nogle af branchens dygtigste og mest erfarne inden for HR og rekruttering.

  Vores konsulenter har specialiseret og gennemgående kendskab til lige netop din branche. Det betyder, at vi kender forholdene og udfordringer, I arbejder under hver dag. Sådan kan vi bedst støtte op omkring jeres forretning – og sikre, at vi taler samme sprog.

  Det betyder også, at I får mere end vikarer fra jeres vikarbureau. I får sparring til at optimere processen for jeres personalemangel. Med mere end 30 års erfaring med ansættelser af vikarer, ved vi om nogen, hvad der skal til for at forbinde de rigtige medarbejdere med arbejdspladser.

  Samtidig står vi også for alt det besværlige:

  • Løn
  • SKAT
  • Overenskomster
  • Pension
  • Jura
  • HR
  • Administration
  • Og meget mere.

  Er det fastansættelser eller vikariater på c-level profiler, du er på jagt efter? Så kan du læse mere om det under rekruttering eller vores Interim Management Service.

 • Hvordan sikrer vi kvaliteten hos vikarerne?

  Mange kvalitetssikringsprocesser, som eksempelvis ISO-certificeringer, er desværre ikke altid dækkende for vikarbureauer. Derfor har vi lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map.

  Sådan helt praktisk betyder det, at vi har en række fastlagte processer, vi gennemgår. Dette er med til at sikre, at alle kunder og vikarer bliver behandlet korrekt og ensartet – og sikrer dermed kvaliteten for alle parter.

  Adecco Quality Map sikrer blandt andet, at:

  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi tjekker op på kandidaternes referencer og CV’er
  • Alle vikarer har ren straffeattest
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse


  Med Adecco som jeres vikarbureau får I også en professionel HR-partner og digitale løsninger, der gør det muligt at planlægge og løbende ændre jeres bestillinger online. I starten af samarbejdet, finder vi sammen den bedste vikarløsning til jer. Samtidig sikrer vores konsulenter, at samarbejdet mellem jer og jeres nye medarbejdere starter optimalt, og at samarbejdet fungerer fremadrettet.

 • Hvordan kommer du i gang med dit nye vikarbureau?

  Lad os finde de rette kandidater til jeres virksomhed og behov. Vores fokus er at finde medarbejdere, der kan skabe værdi fra første arbejdsdag – mens vi står for alt det besværlige. Så får du de rigtige medarbejdere, når du mangler dem.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Hvis du er interesseret i fastansættelser eller ansættelser med prøveperiode, kan du læse mere om det på vores side om rekruttering eller Try & Hire.

Vælg brugerprofil