Spring menu over

Har I svært ved at finde de rette kandidater? Svært ved at overskue rekrutteringsprocessen? Vi hjælper jer med at komme godt på vej og helt i mål – med garanti. Vores rekrutteringsbureau i København ligger centralt ved Frederiksberg Rådhus. Vi ønsker at være tæt på kunder såvel som kandidater. Sådan kan vi være med hele vejen: Annoncering, search, screening, interviews, tests, ansættelse, rådgivning, evaluering og opfølgning.

Hvorfor skal du vælge os til rekruttering i København ?:

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Københavns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
  • Vi har ekspertise i, og servicerer, de fleste brancher og jobtitle

Skal I bruge hjælp til en lokal vikar, kan vi også være klare det med vores vikarbureau København.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 91

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad får du ud af et rekrutteringsbureau i København

Hovedstadsområdet er det sted, hvor efterspørgslen efter de rette kandidater er størst. Så hvordan kommer du så forrest i køen til at finde lige netop den nye medarbejder, I står og mangler? Med vores rekrutteringsbureau i København, har vi allerede startet arbejdet med at tiltrække de dygtige kandidater. Vi har Hovedstadens største pulje af prækvalificerede kandidater. Fra vores pulje kan vi hurtigt præsentere jer for kandidater, der passer til jeres behov og virksomhedskultur – medarbejdere, specialister og ledere.

Med mere end 30 års erfaring med rekruttering i København, ved vi, hvad der skal til for at finde de rette kandidater. Det kræver flere ting. Blandt andet er vi til stede, dér hvor kandidaten er – og hvor rekrutteringen skal foregå. Vi kender og forstår markedet. Og vores rekrutteringskonsulenter forstår din branche og de forhold, I arbejder under.

Arbejdsmarkedet har ændret sig meget inden for de sidste år. Det betyder, at et jobopslag ofte ikke er nok, hvis man vil sikre sig, at alle relevante kandidater bliver nået, tiltrukket og fastholdt. Det sikrer vi med målrettet annoncering, direkte search og forståelse for, hvad kandidaterne ønsker, og hvor de befinder sig.

For selvom, vi er landsdækkende – fokuserer vi stadigvæk på at være lokale. Vores lokale rekrutteringsbureau i København sikrer, at vi kontinuerligt kan gennemføre succesfulde rekrutteringer for vores mangeartede kunder i hovedstadsområdet og resten af Sjælland.

Med Talent Pools, annoncering og search, sikrer vi os, at du bliver præsenteret for de mest kvalificerede kandidater på markedet – både på kompetencer og personlighedsprofil.

Vi fokuserer på at finde medarbejdere, der kan give værdi allerede for første dag. Dertil tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti på alle ansættelser – så meget tror vi på vores processer og ekspertise.

 

Processen for vores rekrutteringsbureau i København

Med over 30 års erfaring som rekrutteringsbureau i København, har vi efterhånden gjort os nogle erfaringer med, hvad der skal til for at kunne rekruttere de helt rigtige kandidater til vores rekruttering i København.

Derfor har vi fastlagt vores egne processer, der sikrer, at vi laver et match mellem kandidat og virksomhed. Et match, på alle parametre.

Først kommer vi ud og besøger jer. Her afdækker vi jeres situation, behov og virksomhedskulturen. Man kan ikke længere kun se på erfaring og kvalifikationer – at virksomhed og kandidatens personlighed og kultur stemmer overens, er mindst lige så vigtigt. I mødet med jer, vil vores rekrutteringskonsulenter afdække kravprofilen, der kort sagt indbefatter:

  • Jeres ønsker til kandidatens erfaring og kvalifikationer
  • Og jeres virksomhedskultur, så der også findes et match på kultur og personlighed.

Når vi i fællesskab har sat rammerne for den ønskede profil, gennemsøger vi vores egen talent pool og udvælger de kandidater, der passer på kravprofilen. Samtidig starter vores målrettede annoncering på egne og andre digitale- og sociale kanaler. Vi laver dertil også målrettet search, hvor vi tager fat i kandidater, der passer på kravprofilen. Dette er især et vigtigt skridt på vejen mod at kunne præsentere jer for de bedste kandidater.

Når vi finder relevante profiler, laver vi en caserekruttering og personlighedstest. Vores rekrutteringsproces betyder, at:

  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer
  • Vi casetester kandidaterne i de arbejdsopgaver, de skal udføre i stillingen
  • Og vi tester på både personlighed og kognitivt

Når vi har præsenteret jer for kandidater, der matcher kravprofilen, kan I vælge selv at overtage egne interviews og resten af udvælgelsesprocessen. Men vi hjælper, sparrer og rådgiver også meget gerne under interviews og de efterfølgende forhandlinger. Der er stadig en del at holde styr på: Jura, overenskomster, kontrakter, m.m.

Efter ansættelsen laver vi opfølgende evaluering, så sikrer vi det rette match – også efter ansættelsen. Vi er nemlig med hele vejen – både før, under og efter.

 

Skal vi stå for jeres rekruttering i København?

Med Adecco på sidelinjen, er i garanteret den rette rekruttering til jeres virksomhed i København. I har mulighed for at komme i kontakt med os alle ugens dage – både fysisk og online. Har I spørgsmål til os, er I altid mere end velkomne til at kontakte vores afdeling i København. Vores kundeservice har åbent alle ugens dage fra kl. 08.00-24.00.

Udfyld formularen og bliv kontaktet – eller ring selv til os. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan finde jeres næste medarbejder.

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil