Spring menu over

Søger du hjælp til rekruttering af din næste medarbejder? Dét har vi specialiseret os i – og vi gør det på tværs af alle niveauer, brancher og i hele landet. Med et stort branchekendskab, skræddersyede processer, stort nationalt og internationalt netværk og effektiv annoncering, kan vi nemt og hurtigt rekruttere medarbejdere, der matcher jeres virksomheds kultur og behov.

Med rekruttering via Adecco får I:

 • Medarbejdere, der skaber værdi fra første arbejdsdag
 • Garanti på rekrutteringen af jeres kandidat
 • En af verdens største HR-partnere på sidelinjen
 • Opfølgning og kvalitetssikring - vi er med før, under og efter

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor få hjælp til rekruttering ?

En rekruttering kan være svær at overskue. Når man står og mangler medarbejdere til ledige stillinger, kan det være svært at holde hovedet oven vande. Det kan være svært at finde de rigtige kandidater. Og finde ud af, hvem af kandidaterne, der til sidst skal ansættes. Når man i dag taler om, at det er ”ansøgers marked”, så betyder det helt simpelt, at der er flere ledige stillinger end der er jobsøgende. Derfor er markedet desværre ikke sådan, at jobsøgende kommer dumpende i skødet på arbejdsgiverne. For at rekruttere de rette medarbejdere, må der nye metoder til. Samtidig betyder markedets status, at folk ikke er ledige, men i højere grad skifter job. Således bliver det rette match mellem kultur, virksomhed, kandidat, behov og arbejdsopgaver endnu vigtigere for rekruttering og fastholdelse af de bedste medarbejdere.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Ligegyldigt hvilken type ansættelse, jobtitel, geografisk placering eller branche, står vi klar som rekrutteringsbureau til at hjælpe dig igennem hele processen – før, under og efter rekrutteringen.

Vi har specialiseret os i rekruttering, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer. Med Adecco får du et ærligt rekrutteringsbureau, der har et stort internationalt netværk, Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og en effektiv annonceringsindsats. Vores rekrutteringseksperter er her for at hjælpe dig gennem hele processen, så du trygt kan tage den endelige beslutning om, hvem du gerne vil ansætte i din virksomhed.

Når vi står for jeres rekrutteringer, så står vi for det hele:

 • Foranalyse
 • Sourcing
 • Screening
 • Interviews
 • Tests
 • Præsentation af kandidaterne
 • Opfølgning og kvalitetssikring

For at vi kan udføre den bedste rekruttering, er det vigtigt for os, at vi er til stede, der hvor både din virksomhed og kandidaterne er. Derfor har vi som rekrutteringsbureau afdelinger placeret rundt omkring i hele Danmark – så du altid kan komme i kontakt med en rekrutteringskonsulent.

Fortæl os, hvad du mangler her →


30 års erfaring med rekruttering inden for alle brancher

Den rette rekruttering kan skabe værdi for jeres virksomhed. For os handler det om mere end erfaring og jobtitler. Det handler om at finde medarbejdere, som ikke bare kan udfylde en ledig stol, men også passer ind i teamet, afdelingen og din virksomhed. Derfor har vores rekruttering stort fokus på at finde det rette match på alle parametre. Adecco som rekrutteringsbureau med den rette strategi, sikrer dig medarbejdere der skaber værdi fra første arbejdsdag, uanset hvilken branche i tilhører. Vi er et rekrutteringsbureau der dækker alle brancher, jobtitler og vi har afdelinger i hele Danmark. Og vi er selvfølgelig til stede i alle større byer, som København, Aarhus, Aalborg og Odense. Vi kan derfor reagere hurtigt og fleksibelt, når behovet opstår I jeres virksomhed.

Vores rekrutteringskonsulenter har et stærkt branchekendskab. De tager ud til din virksomhed, for at afdække opgaven – det giver både dig og os en bedre forståelse for, hvad I har brug for. Der afdækkes samtidig det antal egnede kandidater, som du ønsker. Dem præsenterer vi for dig, men inden da har vi sørget for alle relevante interviews, tests, screeninger, referencetjek, og hvad der ellers kan være med til at give et korrekt billede af kandidaterne.

Sammenlignet med tidligere, kræver jobannoncering i dag en anden tilgang. For at kunne tiltrække de helt rigtige profiler til fastansættelser, arbejder vi strategisk og målrettet på at være til stede på relevante digitale kanaler, uddannelsesinstitutioner og sociale medier. Vi har erfaret, at det er nødvendigt at være til stede, der hvor kandidaterne er – for at kunne tiltrække de mest kompetente medarbejdere. Dertil har vi som rekrutteringsbureau Danmarks største kandidatpulje, som vi løbende opdaterer, så vi hele tiden har de bedste profiler parat, uanset hvilket ansættelsesbehov I har, når I skal have hjælp til rekruttering.

Vi tror på, at glade medarbejdere giver din virksomhed mere værdi. Derfor sørger vi for ordentlige vilkår til din næste rekruttering. Vi skaber ro om ansættelsesforholdet ved at sikre den korrekte løn, pension og overholdelse af overenskomster. Det er nogle af de bekymringer, du kan strege af listen.

Skal I bruge rekruttering af direktører, ledere eller specialister? Så tilbyder vi også Adecco executive search eller headhunting – til jer, der ønsker rekruttering af c-level profiler.

Hvordan er rekrutteringsprocessen?

Vi har sat vores rekrutteringer i proces, så du er sikret den samme høje kvalitet – hver gang. Vi kan hurtigt og præcist matche dit aktuelle behov for personlighed, kompetencer og kvaliteter: Det gør vi blandt andet gennem vores omfattende processer.

Foranalyse 360 grader

Det første vi gør, er at afdække opgaven. Vores rekrutteringskonsulenter tager et møde med jer – ude hos jer. Her analyserer vi jeres behov ud fra, hvad i ønsker af kandidaten, og hvilke opgaver, personen skal varetage. Analysen giver os indsigt i, hvad der kræves af den nye medarbejder: På baggrund af kompetencer, sociale færdigheder og erfaringsniveau – som også matcher jeres værdier. Foranalysen skal samtidig hjælpe vores konsulenter til at skræddersy resten af rekrutteringsprocessen. Vi tror ikke på genbrug af processer. Hvis kandidaten skal passe til jer, så skal processen også tilpasses til både stillingen, arbejdspladsen og kandidaterne selv. Rekruttering af medarbejdere er aldrig identisk.

Når vi i fællesskab har færdiggjort analysen, går vi i gang med at lave kravprofiler og stillingsopslag. Hvad er konklusionerne på jeres behov? Hvilke kompetencer, færdigheder og erfaringsniveauer leder I efter? Det er også her, hvor rekrutteringskonsulenten vil stille udfordrende spørgsmål til jeres behov. Det gør vi naturligvis, fordi vi tror på, at vi sammen kan opstille de korrekte krav – så I, i sidste ende får den rigtige medarbejder.

Sourcing

Når behovet så er fastsat og godkendt, går vi et skridt videre. Vores rekrutteringskonsulenter går nu i gang med at identificere mulige kandidater i Adeccos netværk – både nationalt og internationalt.

Vi laver stillingsopslag som spredes digitalt på relevante jobportaler og sociale medier. Jobmarkedet er i konstant forandring, og vi udvælger de bedste jobportaler og platforme, hvor vi med sikkerhed kan sige, at kandidaterne befinder sig. Heri tages overvejelser om interesser og geografisk placering. Inden jobannoncen publiceres afventer vi jeres godkendelse, da I skal kunne stå inde for format og indhold.

Screening

Når ansøgningerne kommer ind – og de kandidater, vi selv finder i netværk og ved at række ud til dem – begynder screeningprocessen. Dette gøres løbende. Først med et telefoninterview, hvor vi afdækker, om kandidaten kan bekræfte deres kompetencer i forhold til deres CV: Hvad er deres lønkrav? Hvornår har de mulighed for at starte? Og passer de i første omgang til den kravprofil, vi i fællesskab har sat op?

Interview og tests

Det næste skridt er et godt gammeldags ansigt-til-ansigt jobinterview. Her kan vi have en dialog omkring kandidaternes kompetencer og personlighed. Alle kandidaterne bliver testet: Personlighedstest og kognitiv test. Her får vi et bedre helhedsbillede af den generelle personlighedsprofil. Hvordan interagerer man i forskellige job- og/eller sociale situationer, og besidder kandidaten de kognitive evner, jobtitlen kræver (IQ-score). Det samlede helhedsbillede giver os et indblik i, om kandidaten er over- eller underkvalificeret til arbejdsopgaven.

Ved siden af samtaler og tests, indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere og tjekker op på, om kandidaten har ren straffeattest.

Præsentation

Vi præsenterer maksimalt fem kvalificerede kandidater til jeres virksomhed. Præsentationen handler om vores proces, og hvad baggrunden er for de udvalgte kandidater. Sammen udvælger vi så de kandidater, som skal deltage til den endelige jobsamtale. I vælger selv, om I vil have vores rekrutteringseksperter med til de endelige jobsamtaler. Vælger I at stå for samtaler selv, kan I stadigvæk få sparring fra vores konsulenter før og efter samtalerne.

Opfølgning og kvalitetssikring

Når den rette kandidat er blevet udvalgt, så varetager vi afslagsprocessen til de fravalgte kandidater. Derfra evaluerer konsulenterne med jer og den udvalgte kandidat. Som rekrutteringsbureau, går vi meget op i, at begge parter er sikre på deres valg, så der ikke opstår et afbrudt samarbejdsforløb. Vi kvalitetssikrer forsat jer og kandidaten efter en, tre og seks måneder. Vores motto er ”Vi kender mennesker”, men alligevel tredobbelttjekker vi altid vores rekrutteringer.

OBS: Du har som rekrutteringskunde hos Adecco altid tre måneders garanti for, at rekrutteringen er den rigtige. Passer vores match ikke inden for perioden, så har du mulighed for at vælge en ny rekruttering eller stoppe samarbejdet – uden betaling.

 

Hvorfor skal jeg vælge Adecco som rekrutteringsbureau?

Vi er ikke hvilket som helst rekrutteringsbureau, hvis vi selv skal sige det. Vi tror på, at mennesker er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor er det også vigtigt at menneskerne i virksomheden trives – for med trivsel skaber vi en bæredygtig performancekultur. Det er vores drive som rekrutteringsfirma.

Vi sørger for ordentlige vilkår for vikarer såvel som fastansatte, for vi tror på, at glade medarbejdere giver jeres virksomhed større værdi. Samtidig sparer vi dig for alt det administrative besvær, der ofte er forbundet med korte, såvel som lange, ansættelsesforhold. Vi leverer medarbejdere og klarer papirarbejdet
– så kan I koncentrere jer om det, der giver jeres virksomhed værdi.

Med Adecco som rekrutteringsbureau får du en ærlig samarbejdspartner på sidelinjen, og:

 • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater til rekruttering af medarbejdere.
 • Et rekrutteringsfirma med stærkt branchekendskab.
 • Hurtige og fleksible løsninger.
 • Intet besvær omkring ansættelse, rekruttering og indberetning.
 • Rekrutteringsgaranti på jeres forløb.


Skal vi hjælpe jeres virksomhed med rekruttering? Udfyld formularen her →.

Vælg brugerprofil