Spring menu over

Har I svært ved at finde ressourcer til rekruttering og ansættelse? Søger I en ærlig samarbejdspartner, der er med jer hele vejen gennem processen?

Landsdækkende service – lokale kontorer. Vi er dit rekrutteringsbureau i Århus og Midtjylland. Med mere end 30 års erfaring med rekruttering i Århus , og gennemarbejdede og -testede processer, løser vi hurtigt og effektivt din mangel på medarbejdere. Vi klarer alle opgaver, brancher og virksomhedsstørrelser. I bliver tilknyttet vores dygtige konsulenter, som er med dig hele vejen – før, under og efter.

Hvorfor skal du vælge Adecco som dit rekrutteringsbureau i Århus?

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Århus’ største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere end 30 års erfaring med rekrutteringer af medarbejdere, ledere og specialister
  • Vi finder de rette kandidater til alle brancher og jobtitler

Skal I bruge hjælp til at finde en lokal vikar, kan vi også være klare det med vores vikarbureau Århus.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 94

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad får du ud af et rekrutteringsbureau i Århus?

Danmarks anden største by bliver mere og mere attraktiv at flytte til og arbejde i. Det betyder samtidig, at der er en stor tilvækst af arbejdspladser i Århus. Derfor er der også rift om de dygtige medarbejdere i Smilets By. Ledigheden i området er lav og virksomheder kæmper om de jobsøgende. Det er her vores rekrutteringsbureau i Århus kommer ind i billedet.

Vi har landsdækkende service – men med lokale kontorer. For os er det vigtigt at være til stede, der hvor kandidaterne og vores kunder er. Og med mere end 30 års erfaring med rekruttering i Århus og Midtjylland, ved vi, hvad der skal til for at lave det perfekte match mellem jobsøgende og virksomheder. Vi kender nemlig vores kandidater – og vi kender vores kunder. Og ved at løbende opdatere vores Talent Pools og puljer af prækvalificerede kandidater, kan vi hurtigt og effektivt fylde den tomme stol hos jer.

Branche og stillingsbetegnelse betyder ingenting – andet end, hvilke rekrutteringsspecialister, I bliver tilknyttet. Vores konsulenter har erfaring inden for jeres felt, og forstår de brancheforhold, I arbejder under. Det giver specialiseret sparring, rådgivning og rekruttering, der skaber værdi og sikrer jer den helt rigtige medarbejder.

Tilmed tilbyder vi også en ekstra sikkerhed i form af garanti på alle ansættelser. Det betyder, at I får matchgaranti og med ro i maven kan overlade rekrutteringen til os.

Vi stiller også en ekstra sikkerhed op, når i anvender os som partner. Skulle det ske at I ikke er tilfreds med profilen, tilbyder vi matchgaranti. Så finder vi en ny kandidat omkostningsfrit for jer.

 

Vores processer for rekruttering i Århus

Rekruttering i Århus er en ressourcekrævende proces. Det tager tid. Det koster penge. Og mange gange er search, select og rekruttering ikke HR-afdelingens kernekompetence. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af specialister, der forstår jer og kandidaternes behov.

Første skridt på vejen mod jeres nye medarbejder sker ude hos jer. Som rekrutteringsbureau i Århus kommer vi og besøger jer for at afdække opgaven, udarbejde en kravprofil og få et billede af jeres virksomhedskultur. Det giver os en klar indikator for, hvad og hvem I søger.

Efterfølgende går vi hjem og søger i vores egne Talent Pools og puljer af prækvalificerede kandidater. Samtidig begynder vi annoncering, search og select, via egne og andres digitale og sociale kanaler. Blandt andet sådan sikrer vi, at der bliver taget så mange kandidater som muligt med i overvejelserne til jobbet hos jer.

Når vi løbende finder relevante kandidater, gennemgår vi nogle faste processer:

  • Vi tjekker straffeattest og henter referencer
  • Interviewer kandidaterne ansigt-til-ansigt
  • Vi case tjekker kandidaten, så vi ved de kan udføre arbejdsopgaverne
  • Og IQ- og personlighedstester, der giver et objektivt billede af kandidatens personlighed og kompetencer

Til sidst udvælger vi omtrent tre kandidater, som vi præsenterer for jer. Herfra kan I vælge at overtage og lave jeres egne interviews. Vi tilbyder også at sidde med til interviews og forhandlingsbordet. Sådan sikrer vi, at både jeres og kandidatens ønsker til fremtiden bliver opfyldt. Samtidig sørger vi for at det besværlige: Jura, kontrakt, overenskomster, m.m.

Efter ansættelsen evaluerer vi og følger op på ansættelsen – med jer og medarbejderen. Sådan sikrer vi et fortsat godt samarbejde og match. Og det er sådan, at vi er med jer – også efter ansættelsen.

 

Kontakt vores rekrutteringsbureau i Århus i dag

Vi ønsker at være jeres foretrukne rekrutteringsbureau i Århus, og derfor giver vi jer mulighed for at komme i kontakt med os alle ugens dage – både fysisk og online. Har I spørgsmål til vores rekruttering i Århus, kan i komme kontakt med os alle ugens dage fra kl. 08.00-24.00.

Ønsker I, i stedet at tale med os personligt og høre nærmere om jeres muligheder kan I booke et møde med en af vores rekruttingskonsulenter ved at ringe til os - eller udfylde formularen. Så tager vi en snak om jeres behov og giver et helt uforpligtende tilbud.

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i København, Aalborg og Odense.

Vælg brugerprofil