Spring menu over

Mangler du en eller flere medarbejdere til projektansættelse eller den helt rigtige person til en midlertidig stilling? Vi har allerede screenet en lang række kandidater, som er klar til en midlertidig ansættelse, der kan give værdi til din virksomhed – hurtigt, effektivt og uden besvær.

  • Medarbejdere, der skaber værdi fra første arbejdsdag
  • Garanti på rekrutteringen af jeres kandidat
  • Verdens største HR-partner på sidelinjen
  • Opfølgning og kvalitetssikring - vi er med før, under og efter

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 88

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hjælp til projektansættelse

Et vellykket projekt er dybt afhængigt af de medarbejdere der indgår i teamet – Det forstår vi. Vi ved, hvor vigtige det er at finde de helt rigtige kandidater med de ressourcer og kvalifikationer, der er behov for i projektet. Og det er præcis, hvad du får hos os.

Vi har på forhånd screenet en lang række personer, som kunne være din nye medarbejder. Når vi i samarbejde med dig har udarbejdet en person- og jobprofil på den rette kandidat, kan vi hurtigt vende tilbage med de bedste bud fra vores database, vores store netværk og vores effektive annonceringsindsats. I sidste ende betyder det, at du får de bedste medarbejdere, fra både ind- og udland, til dine projekter.

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Alt fra ufaglærte og faglærte til specialister, konsulenter og andre typer medarbejdere, der alle er testet, forberedt og klar til at indgå på lige fod i dit team.

Vi har lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal sikre kvaliteten af vores arbejde for din virksomhed. Det indebærer blandt andet, at vi har indhentet referencer på alle kandidater, vi har sikret at de har de relevante tilladelser, og så har vi mødt dem alle face-to-face.

Projektansættelse gennem Adecco gør, at du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer, mens vi står for alt det praktiske omkring ansættelsesprocessen. Du behøver hverken at tænke på løn, feriepenge, pension, indberetning til det offentlige eller lignende. Du får altså en projektansat uden alt besværet – det tager vi os af!

Lader du Adecco stå for dine projektansættelser, får du:

  • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Et stærkt branchekendskab
  • Hurtige og fleksible løsninger
  • Landsdækkende rekruttering og lokal vikarservice, med kontorer i Brøndby, Esbjerg, Fredericia, København, Haderslev, Herning, Hillerød, Odense, Sønderborg, Tønder, Viborg, Åbenrå, Ålborg og Århus
  • Intet besvær omkring ansættelse og indberetning.

Du skal blot udfylde formularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Vil i gerne afprøve jeres projektmedarbejder inden kontrakten skal underskrives, kan i prøve Adeccos try and hire koncept.

Vælg brugerprofil