Spring menu over

Professionel rådgivning og gennemtestede rekrutteringsprocesser er alfa og omega i. Især når I skal finde en ny direktør, leder eller nøglemedarbejder.

Kombinationen af erfaring, netværk og indsigt i mennesker, markeder og muligheder sikrer, at I får præsenteret de rigtige kandidater til jeres Executive Search. Med en ærlig dialog, fokus på kvalitet og gennemtestede lederrekrutteringer, tilbyder vi en professionel løsning. Executive Search der skaber værdi for både kandidat og virksomhed. Få flere dedikerede rekrutteringsspecialister tilknyttet og få den rigtige service og rådgivning gennem hele processen – før, under og efter ansættelsen.

Hvorfor skal I vælge Adecco til Executive Rekruttering?

 • I får garanti på ansættelsen – det giver en god mavefornemmelse
 • Vi har mere end 30 års erfaring med rekruttering af ledere, nøgleprofiler og direktører
 • Vi er en af verdens største HR-partnere: Stort internationalt netværk og stor brancheerfaring
 • Vi samarbejder med Danmarks største virksomheder inden for lederrekrutteringer – vi forstår jeres behov

Har I allerede fundet den rigtige medarbejder, men skal have stillingen besat midlertidigt, tilbyder vi også interim management.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Executive Search: Professionel rekruttering, rådgivning & sparring

Der er stor rift om de rette ledere, direktører og chefer. Det er samtidig også positioner, hvor man ikke har lyst til at fejle. Fejlrekrutteringer er dyre – ligegyldigt stillingsbetegnelsen – men på nøgleprofiler og ledere kan en fejlrekruttering virkelig sende rystelser gennem organisationen. Det kan derfor være en rigtig god investering at benytte vores Executive Search til at finde engagerede og motiverede kandidater til de mest udfordrende og strategisk betydelige stillinger.

Sourcing, Search og Select er ofte ikke en del af HR-afdelingens kernekompetencer. Hvis en CEO, CFO eller anden c-level profil søges, er de tidligere brugte Search-metoder blevet udfordret af den hastige fremkomst af sociale medier og nyere jobportaler. Samtidig har vi set store ændringer i vores sociale mønstre. Nye generationer af ledere og direktører er kommet på arbejdsmarkedet, og de har noget anderledes forventninger til, hvordan arbejdslivet er. Derfor er det blevet langt sværere at komme i kontakt med de kvalificerede kandidater. Det være sig, om I søger regnskabs-, økonomi-, salgschef eller noget helt fjerde.

Det er her, vi kommer ind i billedet!

Overlad trygt hele rekrutteringsprocessen og Executive Search til os. Vi præsenterer jer for et udsnit af kandidater, der matcher jeres krav, behov og kultur. Imens står vi klar på sidelinjen med rådgivning og sparring gennem hele processen.

Vi varetager hele eller dele af Executive Search-processen. Vi leverer den rette profil og kvalitetstester efter ansættelsen. Fokus er og skal være, at jeres nye chef skal skabe værdi for medarbejdere, virksomhed og bundlinje.

 

Executive Search til alle lederroller

Den branche I opererer i, er underordnet for os. Vi har mere en 30 års erfaring med Executive Search – national og internationalt. Som en del af The Adecco Group kan vi trække på vores internationale netværk, der strækker sig til over mere end 60 lande på verdensplan. Er den bedste kandidat ikke i Danmark, finder vi rette vedkommende ude for Danmarks grænser. Ligesom vi kan hjælpe jer med at skabe forbindelse til kandidater til stillinger i andre lande.

Vi rekrutterer blandt andet ledere og direktører til følgende stillinger:

 • Salgsdirektør
 • CEO
 • CMO – Marketingchef
 • CFO – Regnskabschef
 • CCO – Salgs- og marketingchef
 • HR-direktør – HR-manager
 • Logistikchef

Mangler du en af ovenstående titler - eller noget helt ottende? I får tilkoblet en personlig rekrutteringsspecialist, som er med jer hele vejen. Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Executive Search processen hos Adecco

Vores screening af markedet skal sikre jer en præsentation af de rigtige kandidater til stillingen. Inden vi starter vores Executive Search proces sikrer vi os først, at vi forstår jeres organisations nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskultur: Dét der kaldes en kravafdækning, der leder til en kravprofil.

Vi sparrer om jeres behov, så vi er sikre på, at vi finder den rette leder til jer.

Når situationen og behovet er afdækket, går vi i gang med search-processen. Vi anvender vores store nationale og internationale netværk. Vi bruger egne og andres digitale annonceringskanaler for at være sikre på, at vi har fået alle kandidater med i vores vurderinger. Vores Rekrutteringseksperter interviewer, møder og tester kandidaterne. Herigennem har vi afdækket kandidaternes ledelseskraft, kompetencer og personlighed.

 

Test i Executive Search

Vi arbejder med to tests::

 • Personlighedstest
 • Kognitive test

Personlighedstesten udfører vi med en certificering i flere veldokumenterede testmetoder. Vi arbejder blandt andet med ressourcer, motivationsfaktorer og personlige værdier.

Formålet med denne test er at skabe klarhed for ledelseskraft, kompetencer og personlighed.

Assessment er også velegnet til som individuelt tilpassede forløb, når der er behov for at vurdere og/eller udvikle på direktion, ledere og kommende potentielle ledere, chefer og direktører.

Kognitive testen tilbyder vi, da vi oplever, at krav og kompleksitet i topledelse bliver større og større.

Vores test udfordrer evnen til at se sammenhænge. Her ser vi på personens problemløsningsevne, følgeslutning og blik for logiske sammenhænge. Netop at kunne løse problemer og tænke logisk er vigtige evner, når virksomhedens næste leder, administrerende direktør, chef eller lignende skal udføre arbejdsopgaver og tage beslutninger.

Når vi har fundet de rette kandidater:

 • Vil I blive præsenteret for omtrent tre kandidater
 • Vi deltager i interviewet og vurderingsfasen (hvis det ønskes)
 • Vi håndterer alt det administrative under hele processen

Executive Search gennem Adecco er kvalitetssikret, fleksibelt og effektivt. Det er det, fordi vi kender mennesker – og vi kender virksomheder.

 

Kom i gang med Executive Search allerede i dag

Få en snak med en af vores rekrutteringskonsulenter om, hvordan vi kan hjælpe med jeres Executive Search. I bliver tilknyttet en af vores erfarne specialister, der forstår og kender vilkårene i jeres branche. Så kan du helt uforpligtende få et tilbud – og med garanti blive præsenteret for de bedste kandidater. Det betyder, at I kan fokusere på jeres kernekompetencer. Så står vi for alt det besværlige.

Alt du skal gøre er at udfylde formularen, eller give os et kald.

Du kan også læse mere om vores rekruttering her

Vælg brugerprofil