Spring menu over

Har I svært ved at finde de rette kandidater til jeres åbne stillinger? Virker rekrutteringsprocessen uoverskuelig? Vi hjælper jer både godt i gang og godt i mål – med garanti. Vores rekrutteringsbureau i Odense dækker hele Fyn. Vi er din ærlige samarbejdspartner. Vi skræddersyer processerne til jeres behov. Så kan I koncentrere jer om det, der giver jeres virksomhed værdi. Imedens står vi for alt det besværlige: Foranalyse, annoncering, search, screening, interviews, tests, ansættelse, rådgivning, evaluering og opfølgning. 

Hvorfor vælge Adecco som jeres rekrutteringsbureau I Odense?  

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Vi har Fyns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere en 30 års erfaring som Danmarks foretrukne HR-partner
  • Vi finder kandidater til alle brancher og ansættelsestyper. Så behøver du kun at gå ét sted hen.

Skal I bruge hjælp til en lokal vikar, kan vi også klare det med vores Vikarbureau Odense.  

 

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 92

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vores rekrutteringsbureau i Odense står altid til rådighed

Centralt på Fyn, oasen midt i Danmark, finder du vores rekrutteringsbureau. Vi er en landsdækkende virksomhed, med landsdækkende services. Men når det kommer til rekrutteringer, kommer man ikke langt ved at styre det hele ét sted fra. Derfor har vi lokale kontorer i hele landet. Vi tror nemlig på, at vi kan finde det bedste match mellem vores kunder og kandidater, når vi også rent fysisk befinder os dér, hvor de holder til.  

 En lokal afdeling giver samtidig jer en specialiseret og erfaren samarbejdspartner, der også har et lokalt kendskab. Dertil bliver i selvfølgelig også tilknyttet en rekrutteringskonsulent, der har kendskab til – og forstår – jeres branche og de vilkår I arbejder under.  

 Vi vil også gerne kende jer, jeres ønsker og jeres situation. Derfor kommer vi først og fremmest og besøger jer og afdækker opgaven. Med et kig ind i maskinrummet hos jer, kan vi bedre sikre, at I får præsenteret kandidater, der passer til de krav I kunne have til kompetencer. Men samtidig får vi også et indblik i jeres virksomhedskultur. Sådan skaber vi et match på alle parametre.  

 Det vil vi endda gerne garantere! Derfor giver vi altid match- og tilfredshedsgaranti på alle rekrutteringer.

Processen for vores rekrutteringsbureau i Odense og resten af Fyn

 Med over 30 års erfaring som rekrutteringsbureau i Odense, har vi efterhånden gjort os nogle erfaringer med, hvad der skal til for at kunne finde og fastholde de helt rigtige kandidater til vores rekrutteringer i Odense. 

 Derfor har vi fastlagt vores helt egne processer, der sikrer, at vi laver et match mellem kandidat og virksomhed. Et match på alle parametre. 

 Efter første samtale med os, kommer vi ud og besøger jer. Her afdækker vi jeres situation, behov og virksomhedskultur. Det nytter ikke noget kun at kigge på erfaringer og kompetencer. Virksomhedens og kandidatens personlighed og kultur skal også matche hinanden. Ved mødet vil vores rekrutteringskonsulenter afdække kravprofilen. Det betyder kort sagt, at vi finder ud af, hvilke ønsker I har til jeres kommende medarbejder – og hvordan kulturen er ude hos jer. 

 Når vi så i fællesskab har fået fastlagt rammerne for, hvad og hvem, I mangler, starter næste skridt i rekrutteringsprocessen. Vi gennemsøger først og fremmest vores egne talent pools. Samtidig starter vores målrettede annoncering på egne og andres digitale- og sociale kanaler. Dertil laver vi en dedikeret search, hvor vi hiver fat i kandidater, der ikke aktivt søger jobs. Det betyder, at vi skaber mulighederne for, at I får præsenteret de bedste kandidater på markedet – og ikke ”bare” dem, der har søgt en ledig stilling.  

 Når vi finder relevante profiler, laver vi en case-rekruttering og en personlighedstest. Vores fastlagte rekrutteringsproces betyder, at vi:  

 

  • Møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer 
  •  Case-tester kandidaterne i de arbejdsopgaver, de skal udføre i stillingen 
  •  Tester på både personlighed og kognitivt 

 Ikke to rekrutteringer er ens. Derfor får I også en stor medbestemmelse for, hvor meget eller hvor lidt, I vil være inde over rekrutteringen. Vi præsenterer jer for kandidater, der matcher jeres ønsker og behov. Herfra kan I vælge selv at interviewe og selv stå for resten af udvælgelsesprocessen. Vi hjælper, sparrer og rådgiver dog meget gerne undervejs. Samtidig, mens I beslutter jer, holder vi styr på alt det besværlige: Jura, overenskomster, kontrakter, mm. 

 Efter ansættelsen laver vi selvfølgelig også opfølgende evalueringer. Derved sikrer vi det rette match – og efter ansættelsen. Vi vil nemlig gerne være med hele vejen: Før, under og efter. 

Skal vi fikse jeres rekruttering i Odense? 

 Vi er Fyns foretrukne HR-partner. Om du skal bruge hjælp til rekrutteringer, vikarløsninger, rådgivning, løn, eller noget helt femte. Vi står klar til at hjælpe jer. 

Det eneste du skal gøre, er at ringe til vores afdeling. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi til jer så hurtigt vi kan. I bliver tilknyttet jeres personlige konsulent, som hjælper jer igennem rekruttering – og er med dig hele vejen. Vores kundeservice har åbent alle dage fra 08:00-24:00. Så kan du altid komme i kontakt med os. 

 Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau i Odense har også kontorer i København, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil