Spring menu over

Er I på jagt efter jeres nye kollega? Er rekrutteringen svær at overskue? Vi hjælper jer både godt i gang, og godt i mål – med garanti. Vi er med jer hele vejen gennem rekrutteringsprocessen – før, under og efter rekrutteringen i Fredericia. Skræddersyede processer, så I kan koncentrere jer om det, der skaber værdi for jer. Så klarer vi rekrutteringen inklusiv alt det besværlige: Foranalyse, annoncering, search, screening, interviews, tests, ansættelse, rådgivning, evaluering og opfølgning. 

Hvorfor vælge Adecco som jeres rekrutteringsbureau i Fredericia? 

  • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser 
  • Vi har Sydjyllands største pulje af prækvalificerede kandidater  
  • Mere en 30 års erfaring som Danmarks foretrukne HR-partner 
  • Vi finder kandidater til alle brancher og ansættelsestyper. Så behøver du kun at gå ét sted hen.


Skal I bruge hjælp til en lokal vikar, kan vi også klare det med vores Vikarbureau Fredericia.  

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 94

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vores rekrutteringsbureau i Fredericia: Det rigtige match

I Fredericia, den gamle fæstningsby, ligger vores rekrutteringsbureau. Vi er en landsdækkende virksomhed, med landsdækkende services. Men når det handler om at finde de rigtige medarbejdere, synes vi ikke, at man kommer langt med ét kontor til hele Danmark. Vi tror nemlig på, at vi kan skabe det bedste match mellem kandidat og virksomhed, når vi er fysisk til stede, der hvor de også befinder sig. 

Med vores rekrutteringsbureau i Fredericia, får I en ærlig samarbejdspartner med over 30 års erfaring, og et bredt lokalt kendskab til virksomheder og kandidater i og omkring Fredericia. Samtidig bliver I tilknyttet en rekrutteringskonsulent, der har kendskab til – og forstår – jeres branche og de vilkår I arbejder under. 

Vi står for at finde jeres nye medarbejder. Og så står vi også for alt det besværlige omkring rekrutteringen, som for eksempel jura, overenskomster, løn, ansættelse, kontrakter, search, select, annoncering, referencer, HR, opfølgning og meget mere. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi tilbyder endda garanti på alle rekrutteringer. Det er både match- og tilfredshedsgaranti. Så I kan roligt overlade det hele til os. Vi er med jer hele vejen: Før, under og efter. Sådan sikrer vi os, at der er skabt et match på alle parametre. 

 

Rekruttering i Fredericia: Faste processer, skræddersyede løsninger

Når vi rekrutterer fra vores bureau i Fredericia, har vi designet processen, så den kan skræddersyes efter jeres behov, men samtidig overholder de strenge krav vi sætter til os selv. Med over 30 års erfaring og et internationalt netværk spredt over 60 lande, har vi specialiseret os i, hvordan de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes. 

Derfor har vi også fastlagt vores processer således, at vi sikrer det rette match mellem kandidat og virksomhed. Et match på mere end kompetencer – et match på alle parametre. 

Det første vi gør, er at besøge jer. Det gør vi af flere grunde: At afdække opgaven, udføre en kravprofil, forstå jeres ønsker, behov og situation, og sidst men næsten vigtigst, at danne os et billede af jeres virksomhedskultur. For selvfølgelig skal I præsenteres for kandidater, der opfylder jeres krav til erfaring og kompetencer. Vi mener dog, at det rigtige match mellem kandidat og virksomhed også tager personlighed og virksomhedskultur in mente. 

Når vi sammen har lagt rammerne for, hvad og hvem, I mangler, så starter næste skridt i rekrutteringsprocessen. Vi starter selvfølgelig med at kigge i vores egne Talent Pools. Men samtidig starter vi også annoncering på egne og andres digitale kanaler og sociale medier. Dertil startes en dedikeret search proces, hvos vi kontakter potentielle kandidater, der ikke er aktivt jobsøgende. Sådan sikrer vi, at I bliver præsenteret for de mest kompetente kandidater. 

Når vi har udpeget de relevante profiler, laver vi en case-rekruttering og personlighedstest. Vores faste rekrutteringsproces betyder, at: 

  •  Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer
  • Vi case-tester kandidaterne i arbejdsopgaverne, de skal kunne udføre 
  • Vi tester på både personlighed og kognitivt 

Ikke to rekrutteringer er ens. Derfor får I helt selv lov til at vælge, hvor meget – eller hvor lidt – I vil være med inde over rekrutteringsprocessen. Vi præsenterer jer for kandidater, der matcher jeres ønsker. Så kan I vælge selv at lave de endelige interviews og stå for resten af udvælgelsesprocessen. Vi vil dog altid gerne assistere jer, sidde med til interviews, forhandlinger og hjælpe med kontrakter. Vi holder også styr på afslag, overenskomster, jura, HR og alt det andet besværlige. 

Efter ansættelsen kommer vi selvfølgelig også og evaluerer. Vi vil være sikre på, at alle parter er tilfredse – også efter. For vi er som sagt med hele vejen igennem rekrutteringen. 

 

Skal vi stå for jeres rekruttering i Fredericia? 

Vi er Sydjyllands foretrukne HR-partner. Skal du bruge hjælp til rekrutteringer, vikarløsninger, rådgivning, løn, HR eller noget helt sjette? Så stik os et kald eller udfyld formularen. 

Vi giver et helt uforpligtende tilbud på lige dét, I står og mangler. 

Vi har endvidere kontorer i resten af landet. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvad du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau i Fredericia har også kontorer i København, Aarhus og Aalborg.

Vælg brugerprofil